Hardbetong

Hardbetong og strøbetong har i en årrekke vært det mest benyttede systemet for industrigulv både i Norge og på verdensmarkedet. De sentrale nøkkelord her er: Vedlikeholdsfrie og meget slitesterke industrigulv, som medfører svært lav totalkostnad sett i forhold til produktets levetid.

I bygg som industrihaller, verksteder, lagerlokaler, parkeringsanlegg, idrettstadioner, skoler og butikklokaler, er det derfor hensiktsmessig, og ofte nødvendig å legge hardbetong.

I tillegg har hardbetong et utseende og en overflate, som kan gi lokalet et rått og industrialistisk preg, noe som ofte er verdsatt blant interiørarkitekter og arkitekter, som ønsker å gi butikker og lokaler et hardt og røft preg.

Hvordan legges hardbetong?

Hardbetong legges som et tynt lag over den ordinære betongen. Det er derfor viktig å gjøre et godt grunnarbeid, med støp og avretting av gulvet. Strukturen i den vanlige betongen er ofte avgjørende for at hardbetong skal hefte seg. Kunnskap om dette er viktig for å oppnå best mulig resultat, ikke minst med tanke på kostnadene rundt denne prosessen.

Betonggulv AS har god erfaring og mange fornøyde kunder på hardbetong i Bergen og omegn.
Vi vet at kvalitet og god service er viktig ved levering av hardbetong.

Ta kontakt med oss for mer informasjon